göteborg here i come again :)

göteborg är ett ställe jag aldrig skulle vilja åka ifrån, man ville vilja stanna där förevigt. dt finns knappt några beskymmer, så otroligt skönt folk, och alltid har man så roligt, alltid ett leende på läpparna.
dt är ramberget för gör allting =D
love to you averybody in ramberget :)

och nu ska jag sätta mig på tåget ner till götelaborg =D tåger går 15:20 och är framme 18:52. byter tåg i kd.
ni får gärna höra av er när jag sitter på tåget, för oftast så är dt ju inte så roligt att sitta på ett tåg.
och ni får gärna höra av er när jag är i götet också självklart (:

Pce out, hade gött (:



något jag kommer att göra är att sakna min pojkvän <33


strömstad (:

Jag har haft dt hur underbart som helst med min älskade pojkvän denna långhelg.
alla dagar vi var där nere som var med dt inte mindre än 30 grader varmt.
Låg både vid havet och poolen. man var ju tvungen att ligga någonstans med hav eller vatten vid sej annars skulle man dö, iaf jag. jag var tvungen att bada hela tiden typ. Dt var som utomlands värme dom här dagarna.

vi har gjort mkt, torsdagen hann vi inte med så mkt, vi kom ju ner kanske vid 6 tiden, dt vi hann med var att jag visade runt på campingen för johan. packade upp allting vi hade och satt upp våra tält (: tog oss en dusch och sen gick runt på campingen (:.
fredagen var så jäääävla varmt, vaknade av värmen i tältet vid halv 9, trodde jag skulle dö.
blev att äta frulle och väcka johan så gick vi ner direkt till havet & stekte ett par timmar :) när vi blev nöjda så tog vi oss en dusch och åkte in till strömstad, HELT FEL DAG! för dt var å in åt helvete varmt, men vi ville verkligen in.
så jag visade johan runt där, var inne i lite affärer. johan köpte lite på sportshoppen. :) tog oss en fika i värmen & sen åkte hemåt. då blev dt att gå upp med familjen och äta uppe på resturangen :) jätte gott var dt, och så stannade vi uppe på puben hela kvällen och lyssnade på en bra kille som spelade gitarr och sjöng :)
väldigt bra kväll <33

lördagen blev dt också att sola & bada vid havet! men blev inte bara havet idag utan dt blev poolen också :)
hela denna dag så stekte vi :) heeeela dagen och dt var såå jävla gött =D senare på kvällen gjorde vi iordning oss för att dricka :) var meningen att vi skulle in till strömstad men dt blev dt att gå upp till puben på campingen ändå :) lika mysigt.

söndagen var man jävligt trött, men jag gjorde inte så man låg inne, för dt gick inte!! så man drog direkt till poolen och badade och solade :)
"ni ska veta att för varje dag som gick så blev dt bara varmare och varmare!! så man vaknade kanske 8-halv 9 varje dag för v i låg i ett tält. "
detta var ju sista dagen man fick sola så man stekte en del :)
på kvällen blev dt att ha en romatisk kväll :) så vi åkte in till strömstad med bilen och gick till den finaste&dyraste resturangen. skagerack. hur god mat som helst :) så dt blev dt denna kväll, vara i strömstad :) äta och gå runt och bara ha dt gött.



måndagen blev att packa ihop allting ;/ tråkigt men sant..
men vi hann allt med att gå upp och ta oss ett sistra dopp i poolen och sola kanske bara en timma. sen tog vi oss en dusch och sen drog vi hemåt ;/ <3 åt god mat på vägen hemåt.


men en underbarare semester med sin pojkvän går nog inte <3


strömstad & göteborg! :)

ni är dt bara några få timmar kvar så drar jag till strömstad och sen vidare till götet på tisdag. men kommer hem en dag emellan, men hinner inte träffa emellan ändå här ifrån så jag får inte träffa någpn värmläning på säkert 2-3 veckor :)
men dt kanske är bara "lite skönt" hihi..

snart packat klart, nu är dt bara dt sista. typ smink och lite hår produkter kvar som ska läggas ner. :)
sen vid två ska vi åka till johan för att hämta upp honom, sen drar vi mot kusten =D
UNDERBART (:

men en sak är lite synd för johan är själv hemma hela helgen så om vi hade varit hemma så skulle vi ha varit där också kanske ha någon grillfest eller något liknande, men dt sket sej rätt riält. men hellre kusten än att vara själv hemma hos johan när dt kan hända när som helst och dt redan har hänt några antal gånger :)

nej, nu har min mamma damp och vill att jag går upp och duschar,äter frulle & städar mitt rum. dt ska jag tydligen göra på sammagång, städa mitt rum behöver jag inte göra, för dt gjorde jag FAKTISKT igår, men enligt henne behöver jag dt. frulle kan jag inte äta direkt när jag har satt mig upp från sängen men dt verkar hon inte ha fattat än på 18 år. och duscha ska jag göra nu och dt ska bli jäääävligt gött.

finns på mobilen heeeeela tiden om någon vill mig något :)

pce out babes <3


SOL SOL & MERA SOL!

ÄNTLIGEN säger jag bara, ÄNTLIGEN!
nu är den svenska sommaren på väg mot oss, helt underbart.

varit i skärgården nu i två dagar.
igår var jag ute med sofie,danne,älsk,johan,sara,carro&linus.
jag&sofie cyklade vid 12 tiden ut mot kärren när våra lata pojkvänner åkte vid kanske en timma senare än oss.
så var ida och hennes kompisar vid båten i kärren, så vi hade några som vi kände där. sen kom linus&carro sara&johan till oss, dom hade varit där sen 11 dom. så vi snackade med dom. sen hade dom köpt engångsgrillar så johan och danne åkte vi väg och köpte mat så vid 4 tiden så grillade vi korv. super gott :).
själv så då brände jag upp mig över hela ryggen,axlarna&röven.
efter kärren så drog vi hemåt en sväng, sen ville vi bada så vi drog till "dt dära långgrunda stället" juttviken? ;o whatever, vi badade, och dt var såååååååååååhäääär skönt. min älskade kunde dock inte bada för han har ju precis tatuerat sej så lite synd om honom. sen satt vi oss en stund och softade lite, så kom vi på att vi var hungriga så vi berstämde oss för att åka till valentino och äta pizza :) dt var mums gott.
efter dt drog vi hem till danne och hämtade kub, så drog vi till drevsta och spela kul & fotboll där.
dt var roligt :) tjejerna mot killarna, med musik & en varm kväll.

underbar dag & kväll.



dagens efter så blev dt att upp samma tid ungefär och cykla ut till kärren. lite mer moln idag men när vi kom dit så blev dt solsken. låg där till 4 kanske :) dt var jag,danne&sofie ;)



vid 4 så cyklade vi hemåt för pappa skulle komma och hämta mig vid typ 5 så var vu tvunga att gå ner på stan innan.
pappa var där en stund, sen så åkte vi hem vid halv 8 kanske. så ikväll blir dt att sova utan johan ;/ tomt..
ikväll blir dt att packa & chilla. är super trött så dt blir nog en tidig kväll :)

PCE OUT!

äntligen lite sol..

äntligen lite sol & värme.
johan åkte hemifrån mig vid ett för han skulle tatuera sig idag. hoppas dt blir bra.

så jag var med syrran,johan&wilma istället.

vi var här hemma och åt god mat, och senare så drog vi ner till kväggensjön så wilma fick bada lite :) dt tyckte hon om.

så blev dt att sola lite, inte alls länge men lite (: så tråkigt och sola själv! :)


sen nu så har åkt hem, så nu sitter jag och väntar på att johan ska bli klar så han kan hämta mig. sen blir dt färd till kga en sväng, sen blir dt vollyboll om vi hinner och att dt inte blir försent nere i kärren.


imorgon hoppas vi på fint väder!


p.s MÅSTE verkligen köpa en bikini, men hittar ingen jag gillar! panik med dt.


pce out.


En cykeltur.

Idag blev dt en jätte skön cykeltur med älsk & philip till skärgården med skinnande sol :) så stannade vi längst ut vid cafet och köpte oss något och äta. för min del blev dt toast, (Y). blev att gå ner och kolla på människor och båtar. sen blev dt tur hemåt. på vägen hem träffade vi ronja & niklas, stod och prata med dom en stund :) så kom vi hem och vi blev helt döda.
la oss i sängen och kollade på film, sen blev dt hemfärd hem till mig. men inte fan cykla vi då inte ;) vi tog bilen som vanligt.

nu ligger vi hemma hos mig och kollar på tv och jag sitter här och skriver.
denna helg kommer bli mysig, johan ska med mig till strömstad. åker på torsdag, kommer hem måndag, sen på tisdagen drar jag till götet! UNDERBART! slippa khamn ett tag. inga fel dt!


pce out peoples.



midsommarafton med bra väder! :)

En sjuk midsommar för min del men jag hade en rätt så bra midsommar ändå.

Blev att åka till syrran med älsk,mamma & pappa vid 1 tiden.
så fick vi reda på att vi inte skulle äta förens klockan 6 så vi tog oss en hamburgare på vägen mot syrran, :)
när vi kom dit så var alla där redan, brorsan,sara,agnes,johans mamma&pappa & sen syrran,johan&wilma.
blev att ta en fika när vi kom dit :) jag var inte alls sugen på att äta tårta först innan maten så jag åt ingenting typ.
innan maten blev dt att spela kubb, dt blev tjejerna mot killarna. vänta, fråga vilka dt var som vann ? =D
JO, VIIIIIIII =D, vi var bäst. dt var roligt :)
sen blev dt äntligen mat, super gott var dt :) blev dt att börja dricka lite, men jag var inte alls sugen för jag var så sjuk men några cider gick bra.

klockan blev jätte mycket innan vi drog från syrran, men så blev dt att åka hem till johan en sväng sen kom henke och tärffade mig och johan för jag skulle till kga och festa med madeleine,lisen,maria & massa andra =D
super bra kväll, :) <3 så blev dt att sova hos lisen, kom hem kanske vid halv 5 på morgonen. men en vis PERSON VAR SÅ JÄÄÄÄVLA SEG, så dt blev så sent, men dt gjorde ingenting lissandra :) tycker om dej ändå.


vaknde upp nästa dag vid 12 tiden, PISS TRÖTT och hungrig. så dt blev att gå ner att göra mat och vi gjorde jätte god mat också. falukorv & makaroner. SUPER GOTT! vi snackade lite om massa av saker, och dt hände en massa också. men ja skiter i dt nu. orkar inte slösa min tid så sånt skit!!  så runt 6 kom johan och hämtade mig, mer kan man ju inte säga. när vi kom till stan, blev dt att jag träffade sofie dahl en stund, pratade lite. och johan gick till en kompis. så möttes vi på ankaret efter en stund. spelade massor på maskinerna, dt är ju super KUL =D vi vann massor av pengar. säkert 4000 kr plus, men så la vi ju i pengar så vann sen la in pengar igen och höll på så, dr var skit kul verkligen :) sen vid ett så drog vi oss hemåt. och självklart ska dt hända grejer så jag sov inte hemma hos johan inatt. mer kan man inte säga om denna kväll.
Allt blir skit när johan albinsson dricker......

pce out.


förkylning ;/





jahaopp, så har man fått sej en förkylning också. har jätte ont i ögonen och bihålerna, rethosta osv som man brukar ha när man är förkyld helt enkelt och dt SUGER!

och imorgon är dt midsommar och då ska man vara sjuk, jag blir såååååå irriterad!
men dt kommer nog bli mysigt, ska hem till syrran vid lunch typ, lite folk kommer dit och vi ska äta god mat & så :) sen efter dt åker nog jag till kga och sen åker johan till khamn hemåt med min päron, dt märks imorgon hur vi gör.

Maria Kinnunen fyller ju också 18 år imorgon =D  ÄNTLIGEN är dt din tur också.
grattis på dig snygging (: <3


ikväll blir dt att bara ta dt lugnt med älsk, kolla på tv & sitta här.
hoppas man blir frisk snart.

lääääängtar till göteborg, <3

...

alkholproblem bara för att man är ute på krogen varje helg?
är man alkolist då? måste man bli anmäld till Anl då?
jag fattade verkligen ingenting.

och du ringer inte till mig utan till johan min pojkvän, hur sjukt är inte dt då? plus att dt e jag som svarade i johans telefon den gången när du ringde men du skulle fortfarande prata med johan när allt handlade om mig?
- jag pratar mer med johan än dig skriver du bl.a på ett sms.
ja, dt vet jag väl. men johan har ingenting med dthära och göra som du berättade för honom.

du kunde inte berätta vem/vilka dt var som hade sagt dom dära rykterna om mig, du berättade hur dt var för dom och du sa att du försökte skydda mig, helt plötsligt vänder du på dt och frågar mig massa saker varför jag dricker så ofta. att jag borde tänka på vad jag gör på korgen och att jag alltid bråkar med min pojkvän på fyllan, lider du inte utav dt? 
då är du på rykternas sida och du vill jag att jag ska sluta dricka så mkt innan dt är försent, vad i helevete är försent?
om nu folk påpekar att jag har alkoholproblem, då tkr jag dom ska kolla runt på många andra ungdomar, för dt e fan inte bara jag som är ute varje helg på krogen. 
Jag tror bara dt kommer SKIT ur din mun. precis just nu gör dt dt iallafall.

en sak till, när du bråkar med någon så hatar du och höra när din pappa blir inblandad, vad i helvete tar du in min mamma i detta för då? för att hon är alkoholist, JAG VET! du säger att dt e ärfligt? och då påpeka du att jag har alkoholproblem då också. vad fan är dt för fel på dig?

och varför skulle folk komma JUST till dig och fråga dig, Känner du bella?
hur fan skulle dom kunna känna mig om jag inte känner dom som du sa?

dthär är patetiskt.

du har ett eget liv och ta hand om, jag klarar mig ska du se!

FUCK OUT!


tiger of sweden.

jag har nog världens bästa pojkvän.
jag ville verkligen ha dom nya tiger of sweden jeanserna som precis ha kommit ut i affären JC.
men jag har verkligen inte pengar till ett par jeans just nu.  dom kostade 1200 kr.

och så idag så kommer johan hem till mig och tror ni inte han har köpt dom till mig då eller!!!
jag blev så glad och helt stum och visste verkligen inte vad jag skulle göra eller säga.
jag kramade hjäl honom och ta tack. ÅHHHHHH!

JAG ÄR SÅ GLAD!


älskar dig <3

skolavslutningen,student& 40års kalas.

tre jävla dagar som jag har stoppat i mig alkolhol. både nackdelar & fördelar. nackdelarna är att man blir sjukt seg dagen efter, knappt kan äta eller så vill man bara äta fet mat. sjukt dåligt för kroppen att dricka så mkt alkolhol, man blir fet och får ful kropp osv. fördelarna är väl att man har roligt oftast, man blir mer social, träffar nytt folk om man är på krogen osv :).
men dom här tre dagarna, iaf två utav dom har varit super roliga. på kvällen i fredags kanske inte var den roligaste i mitt liv, men nu vet den personen vad som gäller. "aldrig mer".


torsdags, blev dt ju att ta skolavslutning, sjukt dåligt väder & kändes inte direkt som skolavslutning när alla stod inträngda i ett hörn där korven var eller så satt alla inne i cafeterian. inte direkt så att man kunde vara ute i dt vädret vi hade. men så blev dt att lyssna på treorna för sista gången i cafeterian, sen blev dt aluan (: och MED DÄR SÅ SLUTADE VI SKOLAN =D heeeelt jävla underbart! detta år har gått sjukt snabbt egentligen. Vid 5 tiden blev dt att vi åkte hem till mig och åt en super god smörgåstårta :) mammas ide, bara för jag har gått ur tvåan som känns hur underbart.
på kvällen blev dt att åka till hanna och mysa där och ta några cider & bara ha dt roligt. jag hade både och, hände lite tråkiga saker som jag inte ens visste om men så är dt ju när man inte tar reda på all fakta som finns runt den siuvationen. klockan 1 ungefär så blev dt att johan kom och hämtade mig, karin,sofie&louise åkte med. åkte till staiol åkte cigg så träffade vi alla ettor där, höll på att skratta ihjäl mig, är dt där man hänger nu förtiden? :D


Fredags, bakis som en jävla idiot när man vaknade, kunde inte ens hämta vatten så johan fick göra dt åt mig. blev att man gick upp vid ett någongång, så jävla sleten. Vid halv två åkte vi ner till brogårdsskolan i regnet för att kolla på alla snygga studenter. "inte alls avensjuk på er" men jääääävla vad dt regna, stackars er ;/ efter allt dt så åkte vi och åt, kanske inte var så smart för jag skulle ju äta på sofias student kalas klockan 4 och jag kanske åt klockan tre. men dt fick gå, var ett mysigt student kalas iaf :). jag fick så jävla ont i magen för jag hade ätit en helt jävla pizza typ, sen mat och tårta på kalset, mådde skit illa så jag ville bara hem till johan. kloclan blev 7 och johan hämtade mig. åkte hem till honom och la mig och vilade en stund för jag hade så jävla ont i magen. sen blev dt att göra sig iordning till att gå till walle, han förfest sen blev dt statt :) super kul var dt, allt innan allt hände...
helt värdelös natt men en helt ok "kväll", tack alla som brydde sej den kvällen <33












Nu är dt VI som är es3b, <3





Lördags, tur som fan att jag somnade nykter annars hade jag dött idag. 4 års kalas idag, klockan halv 7. innan dt blev dt att gå ner till stan för att kolla på balen, träffade danne & sofie där :)
du var så vacker Sofia Thomsen <3
vid halv 7 drog vi till kalaset, och dt var en jätte rolig kväll :) philip spelade och jag sjöng, :) dt gjorde så dt blev en super bra kväll. alla var nöjda, drack med roligt folk & en super jätte god mat.

har massor utav bilder från balen, men orkar inte. dom kommer på bdb.



underhållning.



mycket underhållning.


haha, fatta =D våran gamla datalärare var där
dt tyckte jag var jävligt coolt. han som älskade oss,
och vi som älskade honom =D


grattis roger! :)

söndag :), vaknade upp, och är helt slut. orkade ingenting så har legat i sängen hela dag och bara haft ont i magen, måste kolla vad dt är.. börjar bli orolig. men nu är man hemma hos mig och vi kollar på tv :) INGEN SKOLA IMORGON! dt känns mest underbart!

PCE OUT !

baksmällan.




inte haft internet på ett tag så dt har inte blevit att jag har skrevit blogg.


En super mysig dag med älsk för att dt var meningen att han skulle träna och att jag skulle få vänta hemma hos honom i 2 timmar, men så säger han att han vill bjuda mig på bio, och jag blev ju självklart jätte glad (: men så var grandbion stängd tills 26 juni, så dt sket sej. kollade vi i sagabio i kga, men dt var inge bra där heller så dt blev kd. och med samband med allt så skulle philip "johans bror" också till kd för han ville att vi skulle följa med honom och kolla på ett par byxor till skolavslutningen, och dt gick ju prima, bara att då blev vi inte ensamna på bion men dt gjorde inte direkt så mkt.
dt blev premiär filmen baksmällan, idag var dt premiär också =D kanooon. och den var JÄTTE bra :)
efter filmen så blev dt ju att åka mot khamn hem och packa hos johan och sen fara hem till mig :).

och nu äntligen har jag fått en sladd så jag kan kolla på film från datorn till tvn, känns nice.
så blir dt att äta något men jag smälter ihjäl här snart, sen blir dt att kolla på en film och masssssoooor av mys!


PCE OUT!


RSS 2.0