090728

SOL & STEK IDAG!

äntligen en dag när man kan lägga sej på Lagunen och steka lite, men var mycket moln så fick oss bara 2 timmar att sola, men dt var ok att få känns värmen! gick vi hem och åt lite och diskade, sen gick vi ner till bryggan och la oss i solen, men det var inte så länge vi fick sol på oss för att dt kom massor av moln.
men det var lite mysigt ändå, låg och snackade och lyssnade på music!

ikväll blir det att umgås med dom vanliga.
men kan säga att alla har varit sjukt tråkiga idag!
men det är ju så att jag och madeleine är alltid på TOPP!

PEC OUT!


090727

Måndag 27/7 är dt idag, och tråkigt väder ;/ det har regnat i flera dagar =(.. KOM IGEN NU JÄVLA VÄDER! Vi är på kusten och det ska alltid vara fint väder här men nej, inte när vi är här, då är det dåligt väder hela tiden. bara tur med vädret igår!

Idag har jag och madeleine shoppat lite på nordby, Ungefär 2-3 mil från daftö.
jag köpte, 5 linnen (: inte likadana, men två enkla som man kan ha under något, sen tre stycken som man har över.
jag är SÄMST på att förklara, men ni får väl se någongång!
åt vi på max och kollade runt lite!! :)

ikväll vet vi inte vad dt blir, ska träffa ida&teresa, matte&nadia kommer vi nog träffa, och massa andra :)

"jag håller tummarna för att dt blir finare väder!"


jag älskar madeleine carlson! <3


090726

äntligen är dt sol i strömstad :) jätte skön dag idag, men lite jobbigt också för jag var lite bakis imorse.
blev att gå upp vid halv 11, äta lite och sen sova en stund till, sen sola :)
madeleine var i seläter och solade med hennes mamma och pappa i några timmar!
Med samma vända så bestämde vi att jag skulle stanna längre, alltså sova hos madeleine.
hur underbart som helst! dt e ju lixom inte varje dag man är här nere, så måate passa på!
så dom som saknar mig hemma få vänta och se mig! =D

ikväll blir dt att ta dt lugnt, se om dt har kommit några nya ungdomar! ;)
vet iaf att mette & nadia kommer idag.

gårdagen var helt ok, thomas & joakim kom och hälsade på mig på kvällen, men dom typ åkte lika snabbt!
är lite besviken på dig bby, men så är dt! hoppas vi ses snart igen!

pec out, finns på dt phone! :)


strömstad 08!


090724

HELLO EVERYBODY! =D

just nu sitter jag hemma hos madde i hennes husvagn och ska snart börja göra oss i ordning, först blir dt bara att börja koka ris och lite så. dom två första dagarna var dt inte alls bra väder, men nu idag FREDAG så är dt skapligt väder, men tyvärr inge solväder!

antingen stannar jag till söndag eller längre. jag hoppas dock på längre!!
jag älskar att vara här nere, men skulle dock vara gott om dt var lite bättre väder!

vi får se hur dt blir!

ikväll blir dt utgång @ i strömstad, antingen skagerack eller the cod ;)
och imorgon blir dt att dricka uppe på fjället med alla underbara vänner här nere! =D

finns på mobilen, PEC OUT! <3


ger mig av.

NU ger jag mig av till daftö/strömstad!

jag är så glad för att jag fick åka ner.

finns på mobilen mina vänner :)


LOVE <3

STRÖMSTAD!

YES YES OCH YES! dt blir strömstad för min del ändå, helt jävla underbart.

sova med madeleines familj i två dagar sen kommer mamma och pappa ner på fredagen till söndag, sen åker jag hem ;( dt suger rätt hårt, men är nöjd att jag fick åka ner ändå. men i min egen husvagn fick jag inte vara i, jävlaskit! men dt kvittar, bara jag får vara på daftö och i strömstad & har någonstans att sova så jag är lika glad för dt.

idag blir dt och packa för åker tidigt i morgon bitti, :) men då är man nere mycket snabbare!
åker med madeleine ner, lite coolt ;) sitta i en bil med bara madeleine! =D vilken resa och vilka dagar vi kommer ha där nere!! träffa alla underbara vänner  som man inte har träffat på hur länge som helst. och alla är ju där nere också och dt kommer bli såååååååååååååååååå jävla kul!



man tar dagen som den kommer!



ännu en söndag..

stattshotellet i karlskoga blev dt igår, lugnare än vanligt måste jag säga. inge bråk, inge slagsmål, inge bitchfajt, ingenting! ;p och dt var jävligt skönt. var bara dans och ha roligt som var räknat med och dt blev dt också!

började med att jag gjorde mig iordning mig som vanligt hemma hos johan, johan var iväg och tattuerade sig klockan fem men jag var inte klar så jag fick gå ner till honom sen när jag var klar. jag var klar vid sex och då blev dt att gå ner mot stan till johan. tattueringen blev jätte bra! (Y) så vid 7 gick jag till busstationen, men träffade på emil så han skjutsade mig den lilla vägen dit, kul och se han :) så blev dt hela vägen till karlskoga! träffade jag ellen&madde där jag skulle gå av, så gick vi hem till ellen och där var sandra :). började köra lite öl spel och så. sen kom elin en sväng & sen kom johanna och snyggmaria!

vid 11 tiden blev dt att ta sen till statt, kommer inte ihåg hur vi kom ner, men vi sa ju att vi skulle åka bil så dt blev väl att vi åkte bil ;P dont remember ;D.. men statt kvällen var super kul, inge bråk eller något.
vid typ två blev dt att åka till max och äta.

sen blev dt att gå på e18 hela natten!


PEC!


090717

vad händer i kristinehamn på en fredag som denna? inte ett skit!

jag blir galen, för engångskull så är dt fint väder och då så händer dt ingenting!
idag har dt hänt ett par saker bara. en väldigt ovanlig grej som var roligt, dt var att träffa Lilli. :) super kul att äntligen få träffa henne. vi prata ett par timmar, sen gick jag vidare till sofie&danne. gjorde dom mat & jag fick också. köttförsås & spagetti :) MUMS, den var jääätttee god sofie :) sen bara satt och slappa snackade lite osv, sen kom johan och hämtade oss och drog upp till mc. INGEN NYHET DETTA MEN, jag åt en gång till på mc kanske två timmar efter jag hade ätit hos sofie =) fet men gött :)

sen blev dt inte så mkt mer, utan vi åkte hem till johan (: jag satt mig här, han duschade, och nu blir dt film och sen sova :)

SKIT ROLIG FREDAG, verkligen!




grillfest! :)

guuuuud vilken rolig kväll jag hade igår :)

var grillfest hemma hos johan (: alla som vi bjöd kom, och dt var dt roligaste. det var, jag,johan,sara,johan,carro,linus,danne,sofie,sofia&johan :) haha, kan säga er att dt var kul att dt var tre johan här igår :) varje gång man skrek johan så kollade alla tre johan på en man bara  ;O hej!
så blev dt att börja grilla när sofia&johan kom, för dom kom först :) blev mycket kött att grilla så vi började innan alla ahde kommit. blev dt att öpnna en cider och börja plocka fram alla mat och sallader :)
alla var ju så söta, hade tagit med sig potatissallad och massa annat gott, och dt var ju inte alls meningen. men så blev dt att sätta i gång och äta och guuuuud vad gott dt var. alla var jätte nöjda (: lite innan vi skulle börja äta så kom madde&maria :) mina sötnosar! jätte kul att ni kom och hälsade på! och madeleine, GRATTIS TILL KÖRKORTET!!!
så blev dt att sätta sej tillsammans och börja spela ölspel. johan&sara gick hem och hämtade ett riktigt ölspel, super kul var dt men jääävlar vad man fick dricka :)

sen börja dt bli kallt ute, så vi gick in och jag ville ju dansa så jag stod där hela kvällen och dansade helt ensam =D var lika kul ändå men skulle ju ha varit roligt om någon kunde dansa med mig men nej ;D GAMMALMUSIK bara men dt gjorde inte mig något =D dt värsta var att alla satt och kolla på mig förutom johan&johan. whatever, sofia&johan gick först. så blev dt att dansa ännu mer och lite till och lite till (: sen blev klockan kanske? tre? och alla gick hem, bara johan och jag var kvar i huset (: johan blev bakis & jag super full. hahahaha..

kvällen slutade bra iaf.

TACK ALLA, att ni kom igår kväll, jag hade verkligen så sjukt kul :) hoppas att dt kan hända fler gånger!

PEC OUT!


rappappappapaaaa..

äntligen lite sol igen ;o

vaknade upp hos johan vid 2 tiden, han slutade jobbet så åkte vi och handlade, sen åkte vi hem åt lite :) så blev dt middag ikväll med johans jobb, dreamsound klockan 19:00 vid A9. kanske kan bli lite mysigt :) gör dt för johans skull så.

annars har vi inget planerat ikväll, inte mer än att bara mysa ;)

nu måste jag skynda mig, inte ens sminkat mig eller något än.
finns på mobilen :)


PECOUT!


Ännu en vecka..

ännu en vecka jag & johan kommer vara själva hemma, dock inte hos mig men hos honom för hans föräldrar är och har semester i min husvagn i strömstad :) så jag önskar er en bra vecka & på bra väder. lite avensjuk på dom är jag.

Så nu blir dt att börja packa min stora väska igen, jag bara åker bort och åker bort hela tiden ;D först strömstad, sen götet och nu hem till johan en vecka :)
fast dt blir typ att jag kommer få vara själv i hans hus för han jobbar ju, måndag,tisdag,fredag,lördag&söndag lixom, KUL! men dt får gå, han jobbar ju så, ingenting han kan göra åt. får ta hem lite vänner, så dt ordnar sig.

Ikväll ver jag inte vad som händer, ingenting antagligen.
bara ta dt lugnt och hoppas på fint väder hela veckan :P

och tack sofie&danne för en jätte mysig & trevlig kväll.


PEC OUT DUDES!



du & jag.



du och jag my, du och jag föralltid!
du är den bästa som någonsin har hänt mig. du kommer alltid ALLTID finnas mitt hjärta, vad som än händer.
du är världen för mig, du är dagen för mig, du är natten för mig, du är ALLT för mig!
dt var 13 år sen vi träffades, nästan exakt, och den vänskapen vi fick kommer jag aldrig släppa. finns ingen som har en sån stark vänskap som vi har, FAST du bor i göteborg och jag här.
vi har så många minnen & ännu mer minnen kommer vi få.

ALLTID DU OCH JAG MY JOSEFSSON! <3


i dream the dream..

Hemma själv hela helgen, är både bra & dåligt.
idag är dt verkligen inte min dag. känns som hela min dag är förstörd. trodde den skulle bli helt perfekt, men nej.

skulle ha lite mys hemma hos mig idag men alls förstördes.
men dt e tur att man har två sanna vänner som inte drar sig ur, så snart kommer sofie & danne hit. så jag får mysa med dom idag. johan åkte precis till jobbet ;/ piss, men vill prata med honom om en sak men jag redan har pratat med honom om kanske tusen gånger, men han verkar inte förstå mig eller så vill han bara inte..
gör jag fel? äcklas han? önska jag kunde läsa dina tankar bby ;/ och dt har jag alltid sagt, men dt en dröm som aldrig kommer gå i uppfyllelse..


finns många drömmar man vill ska gå i uppfyllelse men vissa går ju inte ;( och dt e sjukt synd, skulle må sååååå mycket bättre..

dt ända jag vill som är min STÖRSTA dröm som kan gå i uppfyllelse är att flytta till göteborg när jag har gått ur skolan, men då måste man ha jobb, lägenhet & ekonomi. jag älskar göteborg, där är man lycklig, alltid vänner med leende på läpparna & alltid är man glad. jag hoppas att mina vänner nere i göteborg förstår hur mycket jag älskar er <3<3


nu blir dt att vänta på sofie & danne, sminka sig, och fixa lite.

PEC OUT!


vill aldrig åka ifrån denna underbara stad.

varför måste dt vara så sjukt varmt här nere i göteborg? ;D
mest skönt men jävligt jobbigt i vissa stunder.


jag vill aldrig dra från göteborg!

Vilken jävla kväll dt var igår, var inne på 3½ krog ;D för en kom jag inte in på för jag var för full ;D hahah..
men vi var inne på golden days, blvd & chez amiz. kiybar kom jag inte på somsagt :) men hade en bra kväll ändå. började vara på blvd, mysigt där :) sen drog vi till goldens days, så sjukt billigt där inne va ;o en öl,cider & vin för 25 kr lixom, och drinkar och shotar för 35 kr lixom ;o gissa om dt var nice eller :) så köpte hur mkt som helst där inne. sen drog vi till chez, haha kommer riktigt ihåg allt men roligt hade jag. Aaa, så blev dt att sova hos maos, jag & emma. var dock inte meningen men vi hade ingenstans att sova för my var någon annanstans, och då blev hos emma eller maos och dt blev maos.
somnade kanske inte förens 6 någongång :) emma och jag låg i maos säng hahahah snällt och ta bort honom från hans säng ;) sorry maos ;D

vaknade upp av att emma spydde ;D rätt nice, gick in till maos för att väcka honom för jag behövde huvudvärkstablett, lite smått bakis om man säger så :) sen lite senare gick emma hem & vi drog ner til mys jobb för att träffa henne och hämta och ge saker till henne. så blev dt att äta bakismat ;D burger king =D super gott ;D så blev dt att träffa brazie på backaplan. sen hem till mysan :) och nu ligger vi här som jävla fetton =D idag händer dt nog inte så mkt, inte fan blir dt att dricka iaf =D


"alla mina pengar har bara gott till alkohol & krogen."
GOTT  E DE!

PEC OUT.


min bästa vän är såååååå jävla snygg! =D

RSS 2.0